UW HAKSELAAR TERUG op SCHERP
VOOR HET VOLGENDE SEIZOEN

Elke machine haalt voordeel uit een zorgvuldige inspectie na de intense werkomstandigheden van het oogstseizoen. Bij New Holland kunt u rekenen op u een nauwkeurige en deskundige inspectie, zodat uw hakselaar terug op scherp staat voor het volgende seizoen.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
1

ALGEMENE STAAT VAN DE MACHINE

Veiligheidsnormen, beschermingen en stickers 

2

VOORZETSTUK

Messen, schrapers, glijders

3

OPRAPER

Tanden, tandenbalken, afschermingen, rollen en invoervijzel

4

HAKSELEENHEID

Voedingsrollen, rotor, korrelkneuzers

5

BLAZER EN LOSPIJP

VariflowTM, lospijp: staat en werking 

6

SLIJTPLATEN

Controle van alle slijtplaten

7

CABINE  

Cabineluchtfilters, airconditioning, verwarming en ventilatie

8

MOTOR 

Controle werking, Blow Off-systeem, koelsysteem, radiatoren, roterend stofscherm

9

TRANSMISSIE EN REMMEN

Dynamische test, controle bandenstaat

Langere levensduur van uw machine

Deze winter een grondige check-up van uw hakselaar laten uitvoeren, heeft niets dan voordelen!

U geniet van de expertise van uw technicus, die uw machine perfect kent en een nauwkeurige diagnose zal stellen. U beschermt uw machine en behoudt zijn waarde terwijl u het risico op stilstand tijdens de oogst aanzienlijk beperkt.

Voorkomen is beter dan genezen! 95% van de machines die in de winter een onderhoud krijgen, brengen een zorgeloze oogst door. Maak snel een afspraak!

Verlaag uw brandstofverbruik: vervang uw slijtonderdelen

Een goed afgestelde machine staat voor efficiënt hakselen. Elk onderdeel telt zodat elke stap perfect verloopt en maximale prestaties behaald worden. Het is tevens een belangrijke garantie voor de voedingskwaliteit van het voer.

Controleer regelmatig de zaagbladen, messen, tegenmessen en de staat van de snijrollen en slijtplaten. Deze helpen de oorspronkelijke prestaties van uw machine te behouden zonder dat er onnodig vermogen gebruikt wordt. Op die manier kunt u uw brandstofverbruik verder optimaliseren.

Denk aan uw gezondheid en comfort in de cabine

Omdat u heel wat uren in uw cabine doorbrengt, is het beschermen van uw werkomgeving essentieel om rustig te kunnen werken en u tegelijkertijd te beschermen tegen alle stof- en vuildeeltjes, zelfs de fijnste.

Om uw bescherming te optimaliseren, verbeteren originele filters de kwaliteit van de lucht die de cabine binnenkomt door 1,5 keer meer gevaarlijke deeltjes te filteren dan een aanpasbare filter.

Probeer de filters niet met water of lucht te reinigen, dit zal de filtermedia beschadigen en hun effectiviteit in gevaar brengen.


UW MACHINE VERDIENT DE BESTE ZORGEN

Zorg tijdens de winter voor uw machine, u zal er ongetwijfeld de vruchten van plukken. Met originele onderdelen en de expertise van onze New Holland-technici zal het winteronderhoud uw productiviteit en veiligheid bij uw volgende klus alleen maar verbeteren.

SLIJTONDERDELEN

De kwaliteit van het snijden en malen van het gewas is essentieel om de voedingswaarde ervan te optimaliseren. Inspecteer daarom regelmatig:

  • de staat van slijtage van de messen en tegenmessen;
  • de staat van de kneuzerrollen;
  • de slijtplaten.

U voorkomt schade en behoudt de prestaties van uw machine.

INTELLIFILLTM

Profiteer van de winter om uw machine te upgraden met New Holland-accessoires die uw comfort zullen verbeteren. De IntelliFill™-uitrusting vult de wagen voor u, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijke taak van het oprapen.

IntelliFill™ maakt het mogelijk om:

  • u te concentreren op de gewasstroom en op uw rijstijl;
  • automatisch de rand van de aanhangwagen te detecteren;
  • het vullen van de aanhangwagen effectief te controleren, dag en nacht.

AMBRA® MOTOROLIE

ZORG VOOR TECHNOLOGIE BINNEN UW VAKGEBIED.

AMBRA®-smeermiddelen zijn speciaal ontwikkeld om beter bestand te zijn tegen de thermische belastingen eigen aan de werking van nieuwe, krachtigere motoren. Daarom raadt New Holland het gebruik van AMBRA®-smeermiddelen aan.

DE BESTE KWALITEIT VOOR UW MACHINES

Uw landbouw is onze missie, op elk moment en en onder alle omstandigheden. Daarom blijven wij ons focusen op kwaliteit en innovatie om ervoor te zorgen dat uw machines in elke fase van hun leven topprestaties leveren.


Enkel originele New Holland-onderdelen:

  • Zijn ontworpen om perfect op uw machine te passen.
  • Garanderen maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid.
  • Bieden een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.
  • Behouden de waarde van uw machine.
MAAIDORSER
KLANTENGETUIGENIS