Owning Your Brand’s Social Community Drives More Shoppers and Sales

Container for the scroll indicator

(Will be hidden in the published article)

MYPLM CONNECT
ALTIJD VERBONDEN VOOR EEN BETERE PRODUCTIVITEIT!

MYPLM Connect is het gratis portaal voor het snel beheren van uw machinepark, landbouwbedrijf en gegevens, in één enkele omgeving.

U beschikt over de realtime status van uw machines via uw virtueel PLM Connect-dashboard, waardoor u de belangrijkste bedrijfsparameters kunt controleren voor een maximale efficiëntie. U kunt machinegegevens zoals motoruren, temperatuur, motortoerentallen, brandstofverbruik en nog veel meer volgen via het display in de cabine, het webportaal of de app. Tevens kunt u foutmeldingen ontvangen, zodat eventuele problemen snel kunnen worden opgelost. Al deze gegevens helpen u bij het plannen en uitvoeren van het onderhoud van uw machines.

Ontdek welke voordelen New Holland PLM Connect voor u heeft:

OPTIMALE UPTIME

Dankzij updates van de machinestatus kunt u de realtime status van uw machines (motoruren, brandstofverbruik, temperatuur, enz.) volgen en meldingen en waarschuwingen ontvangen om stilstand van machines beter te identificeren. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat al uw machines topprestaties leveren en uw uptime maximaliseren.

VERBETERDE LOGISTIEK

Verbeterde logistiek en coördinatie van uw machines door hun locatie op de kaart te identificeren. Op deze manier kan zelfs de inzet van bestuurders georganiseerd worden in een beter geïntegreerde landbouwstrategie, wat de productiviteit en efficiëntie verhoogt.

EENVOUDIGER BEHEER VAN UW LANDBOUWBEDRIJF

Met het tabblad 'Farm' kunt u de geregistreerde taken op het veld en andere agronomische gegevens beheren om ze vervolgens te analyseren en de prestaties en gerelateerde kosten te volgen. Het is tevens eenvoudig om instellingsgegevens in te voeren, zoals de structuur van de teler/boerderij/perceel, grenzen en geleidingslijnen en deze eenvoudig over te dragen naar verschillende machines wanneer deze zijn uitgerust met telematica. Er is een gedetailleerd rapportagesysteem beschikbaar om volgende stappen en beslissingen te ondersteunen.

1

Lees en analyseer

Importeer, lees, analyseer en maak rapporten met behulp van jaar-op-jaar gegevens verzameld uit het veld.

2

Eenvoudig importeren

Gegevens importeren via bestandsoverdracht. U hoeft geen USB-apparaten meer te gebruiken.

3

Beheer alles op één plek

Beheer agronomische gegevens zoals opbrengstkaarten, doseerkaarten en volg inputkosten.

4

Eenvoudig bewerken en delen

Bewerk grens- en geleidingslijnen en deel deze gegevens tussen machines in het machinepark.


PRECISIELANDBOUW
PUBLICATIE