Het RAVEN-aanbod

Kent u Raven al, ons nieuw lid van de precisielandbouwfamilie?

In de retrofit-sector is het merkonafhankelijke en flexibele Raven-assortiment enerzijds bedoeld als aanvulling op het bestaande PLM-productassortiment en anderzijds om klanten nieuwe producten aan te bieden, zoals bijvoorbeeld actieve werktuigbesturing.

Maak kennis met het Raven-aanbod:

Handmatige begeleiding met lichtbalk: CR7-display met 500S-antenne

De CR7, Raven's lichtste en meest kostenefficiënte 7 inch-scherm, is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Een eenvoudig widgetconcept, gemakkelijk toegankelijke instellingen, ISO Universal Terminal (UT) en Task Controller-mogelijkheden, maken van deze machtige eenheid een betaalbaar plug-and-play-systeem.

De 500S is een betaalbare GNSS-ontvanger op instapniveau. Het volgt GPS, GLONASS en BeiDou voor verbeterde kracht in elke omgeving. Vaste of magnetische montageopties maken hem ideaal voor draagbare en dynamische toepassingen.

RAVEN CR7 
MET 500S


  VANAF 2.400 €  


*Exclusief montage. Handmatige sturing op Egnos.

Geavanceerde besturing: CR12-display met RS1-ontvanger 

Het CR12™-display is gespecialiseerd in nauwkeurige, complexe padplanning, vooral op rijen die niet recht zijn of op oneffen terrein. De eersteklas ervaring in de cabine is het meest geschikt voor hoogwaardige gewassen op een kleine hoeveelheid land.

RS1 is een volledig schaalbare sturingsoplossing die GNSS, een modem en autosteer combineert tot een complete connectiviteitsoplossing. Toonaangevende nauwkeurigheid bij zowel hoge als lage snelheden in combinatie met snelle lijnregistratie verbetert de efficiëntie en stelt u in staat om meer hectaren per dag te bewerken.

RAVEN CR12 
MET RS1


   VANAF 12.000 €   


*Exclusief montage. Installatie voorzien op een GPS-voorbereide TMR T5, T6, T7 of T7 HD voor automatische sturing op RTK VRS.

Het CR12-display is de ideale universele terminal voor het bedienen van Raven's werktuigbesturingsoplossingen.

Meer info over het Raven-portfolio en geavanceerde werktuigbesturingsoplossingen op www.ravenind.com.

Download de brochure hieronder met het volledige Raven-productaanbod. Ga vrijblijvend langs bij uw New Holland-dealer voor advies op maat.

Download de brochure