PLM IntelliSteer

IntelliSteer® is beschikbaar als een volledig geïntegreerd, door New Holland ontworpen en ontwikkeld automatisch stuursysteem voor New Holland-tractoren en -maaidorsers. Het IntelliSteer®-systeem is af fabriek verkrijgbaar of als retrofitpakket voor alle IntelliSteer-geschikte machines. U maximaliseert uw productiviteit en efficiëntie om uw opbrengsten te optimaliseren en uw winst te vergroten.

Het systeem werkt via het geïntegreerde IntelliView™ 4- of IntelliView™ 12-display en biedt volledig beheer van de functies voor werktuigen en automatische geleiding.

IntelliView IV-display & NH 392-ontvanger


IntelliView 12-display & PLM Cygnus-ontvanger


Als u wilt weten welk IntelliSteer-geleidingssysteem compatibel is met uw New Holland-machine, ga naar www.newholland.com of neem contact op met uw New Holland-dealer.

    

  Het volledig geïntegreerde automatisch stuursysteem garandeert aansluitende werkgangen om overlappingen te voorkomen.

    

  Biedt een nauwkeurigheid tot op 1,5 cm met PLM RTK+.

    

  Bediend via het Intelliview 12- of IntelliView IV-display met touchscreen, dat machinefuncties kan bewaken en precisietoepassingen kan uitvoeren bovenop de bediening van IntelliSteer.

    

  Maakt gebruik van T3-terreincompensatie om de nauwkeurigheid op glooiend terrein te behouden.

Bovendien kunt u PLM IntelliTurn inschakelen dat samenwerkt met IntelliSteer om zonder handen te sturen voor automatisch, herhaalbaar keren op kopakker. Hierdoor wordt de draainauwkeurigheid en algehele efficiëntie van de machine gemaximaliseerd, terwijl de bestuurder minder vermoeid raakt.

Onze nieuwste toevoeging aan de volgende generatie PLM Intelligence-tractoren, de T7 Long Wheel Base:

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.newholland.com of contacteer uw New Holland-dealer.

Onze niet te missen aanbiedingen
Nieuw: XCN-1060 & XCN-1260