TrackXcontrol

Slimme sturing van ploeg en werktuigen voor professionele akkerbouw

TrackXcontrol is een unieke ploeg- en werktuigbediening waarmee stuurbare werktuigen zeer precies kunnen worden geleid met RTK+-nauwkeurigheid. Ontwikkeld voor PLM-geleidingssystemen, is TrackXcontrol compatibel met nagenoeg alle vario-ploegen, plantmachines en machines voor mechanische onkruidbestrijding en grondbewerking. Nauwkeurige geleiding van de werktuigen ontlast bovendien de bestuurder, bespaart brandstof en beschermt de planten in de gewasrij.


TRACKXCONTROL - DIVERSE TOEPASSINGEN

PLOEGSTURING

Automatische GPS-sturing van de ploeg

Schoon en recht ploegen is een noodzakelijke voorwaarde voor een vlak zaaibed en succesvolle akkerbouw. Optimale ploeginstellingen maken verbeterde trekkracht en lager brandstofgebruik mogelijk.

WERKTUIGSTURING

Actieve werktuigsturing

Nauwkeurige actieve werktuigbesturing met RTK-nauwkeurigheid voor kaarsrecht planten of schoffelen tussen rijgewassen. Deze werktuigbesturing is een uniek systeem voor sturing op zowel rechte als gebogen lijnen. Het werkt via een bestaand ISOBUS-scherm, wat wil zeggen dat er geen extra schermen nodig zijn in de tractor. Werktuigsturing is geschikt voor bijna alle getrokken werktuigen. Het systeem verhoogt het rijcomfort en vermindert de bedrijfstijd.

AGXTEND™ - YieldXact